Over Uw Hofnar

Uw Hofnar is opgericht in 2008 door Marco Raad.  Hij verliet zijn bedrijf Dreamfactory om de rol van de hofnar in organisaties neer te zetten. Hij gelooft dat organisaties dit nodig hebben, vooral in de publieke sector.

Samen met het gilde der hofnarren ontwikkelde hij het nieuwe vakgebied. In de loop der jaren is het duidelijk geworden dat organisaties steeds meer noodzaak voelen om tegenspraak te organiseren. Er zijn voorbeelden genoeg waar het ontbreken van een hofnarrol tot excessen leidde. Steeds meer adviseurs nemen ook een hofnarpositie in. Een geweldige ontwikkeling!

Marco richt zich nu vooral op het verbeteren van onderwijs bij het ministerie. Overheidsorganisaties staan steeds meer open voor transparantie en het organiseren van tegenspraak. Een mooie plek!

De verandercoaches van Uw Hofnar zijn geschoold op het gebied van coaching, zowel therapeutische als provocatief. Ervaring op gebied van verandermanagement en organisatorische trajecten en systemisch werken in organisaties. En ervaring met management op het hoogste niveau. Allemaal noodzakelijk om het ambt van de hedendaagse hofnar te kunnen uitoefenen!

Meer weten? Bel dan naar 06-54241522. Of stuur een email naar marco@uwhofnar.nl.

Uw hofnar Marco met muts